Apunt Menorca Can Pons, pastisseria artesana delicatessen | Apunt Menorca

Can Pons

Escrit per Apunt Menorca

A l’obrador de Can Pons es treballa amb les mans. El procés, 100% artesanal, és també innovador. El resultat són sabors autèntics, únics, com els de les més de les 30 ensaïmades que ofereixen. Les clàssiques són exquisides, però també t’animem a que provis les de turró, brossat o sobrassada amb mel. Sense dubte, les millors de l’illa.

En el obrador de Can Pons se trabaja con las manos. El proceso, 100% artesanal, es también innovador. El resultado son sabores auténticos, únicos, como los de sus más de 30 ensaimadas. Las clásicas son exquisitas, pero te animamos a que pruebes las de turrón, requesón o sobrasada con miel. Sin duda, las mejores de la isla.

At the Can Pons bakery, their hands are still the essential tool. The process, 100% traditional, is also innovative, resulting in authentic, unique flavours like those of their over 30 types of ensaimadas. The classics are indeed exquisite, but take a chance on the turrón, ricotta, or sobrassada and honey versions. Without a doubt, the island’s best.

Can Pons