Apunt Menorca El Paladar, univers gourmet | Apunt Menorca

El Paladar

Escrit per Apunt Menorca

Vols viure una experiència gastronòmica memorable? Entra a El Paladar i fes la teva selecció gourmet: podràs escollir entre més de 1.000 productes delicatessen! Menció especial mereixen els ibèrics, els formatges i les conserves. Pren nota també de la generosa representació de productes típics de Menorca i de la interessant carta de vins i caves. Entra a l’univers de El Paladar i allibera al gourmand que hi ha dins teu.

¿Quieres vivir una experiencia gastronómica memorable? Entra en El Paladar y haz tu selección gourmet: ¡podrás elegir entre más de 1.000 productos delicatessen! Mención especial merecen los ibéricos, los quesos y las conservas. Toma nota también de la generosa representación de productos típicos de Menorca y de la interesante carta de vinos y cavas. Entra en el universo de El Paladar y libera al gourmand que hay en ti.

Are you ready for a memorable gastronomic experience? Step into El Paladar and make your gourmet selection from among their 1,000 delicacies! Special mention for the Iberian cured meats, cheeses and high quality tinned foods. Also, don’t miss their wide array of typical Menorcan edibles and fantastic selection of wine and cava sparkling wine. Enter the realm of El Paladar and set your inner gourmand free.

Tiendas  /shops:
Ciutadella: De la Creu, 1 · 971 482 754 | Maó, 10 · 971 382 088
Maó: Ciutadella, 97 · 971 369 248
Es Mercadal: Nou, 5 · 971 375 458