Apunt Menorca Gavila, Fusteria & Furniture Design | Apunt Menorca
Gavila

Gavila Fusteria

Escrit per

En Gavila, família de mestres fusters, porten dècades treballant les fustes més desitjades, com la teca indonèsia, la fusta d’enderroc o el roure francès. Es dediquen principalment a la fusteria a mida per a exterior i interior i als mobles de disseny. Sense altres límits que els que marca el client. Disposen d’un ampli estoc en peces úniques i mobles ja fabricats. Tot el que fan porta la firma Gavila que es tradueix en disseny, qualitat, originalitat i caràcter.

__

En Gavila, familia de maestros carpinteros, llevan décadas trabajando las maderas más deseadas, como la teca indonesia, la madera de derribo o el roble francés. Se dedican principalmente a la carpintería a medida para exterior e interior y a los muebles de diseño. Sin otros límites que los que marca el cliente. Disponen de un amplio stock en piezas únicas y muebles ya fabricados. Todo lo que hacen lleva la firma Gavila que se traduce en diseño, calidad, originalidad y carácter.

__

In Gavila, this family of master carpenters has been working for decades with the most beautiful woods such as Indonesian teak, reclaimed wood and French oak. Most of their commissions are bespoke exterior and interior pieces and design furniture, and they also have a wide range of unique pieces and premade furniture. Gavila is a place assuring design, quality, originality and style.