Apunt Menorca Herbera Bakery, Millor Pastisseria de Menorca 2018 | Apunt Menorca
Herbera Bakery

Herbera Bakery

Escrit per

Herbera bakery ha estat recentment guardonada amb el Premi a la Millor Pastisseria de Menorca 2018 i una de les receptes del seu èxit ha estat la fusió d’allò tradicional, l’elaboració artesanal, juntament amb la innovació en tots els seus productes.

Elaboren diàriament pans de massa mare ecològics de gran qualitat i alt valor afegit per al gust i la salut dels seus clients. Un altre aspecte a destacar és la seva pastisseria en la qual uneixen el més clàssic de la pastisseria menorquina, juntament amb les receptes franceses més sofisticades.

Un altre dels seus forts són sense cap dubte les seves ensaïmades que han estat finalistes durant tres anys consecutius en el Campionat del Món. I si el que prefereixes és relaxar-a prendre un te o un bon cafè, has triat el lloc perfecte ja que compten amb tes ecològics i un cafè specialty coffee 100% aràbiga de gran aroma i excel·lent sabor, ben treballat pels seus professionals.
__

Herbera bakery ha sido recientemente galardonada con el Premio a la Mejor Pastelería de Menorca 2018 y una de las recetas de su éxito ha sido la fusión de lo tradicional, la elaboración artesanal, junto con la innovación en todos sus productos.

Elaboran diariamente panes de masa madre ecológicos de gran calidad y alto valor añadido para el gusto y la salud de sus clientes. Otro aspecto a destacar es su pastelería en la que funden lo más clásico de la pastelería menorquina, junto con las recetas francesas más sofisticadas.

Otro de sus fuertes son sin lugar a duda sus ensaimadas que han sido finalistas durante tres años consecutivos en el Campeonato del Mundo. Y si lo que prefiere es relajarse a tomar un té o un buen café, ha elegido el lugar perfecto ya que cuentan con tés ecológicos y un café specialty coffee 100% arábica de gran aroma y excelente sabor, bien trabajado por sus profesionales.

__

Combining just the right blend of tradition and innovation explains the success of Herbera Bakery, awarded the 2018 Best Bakery Prize in Menorca. They prepare their bread with the finest and tastiest organic sourdough, applying the same qualities a confectionery that is influenced by both local tradition and delicate French recipes. They are also renowned for their ensaimadas, for which they reached the World Championship finals. This is a perfect spot to enjoy a specialty coffee or an organic tea.