Apunt Menorca ILLA SPA: El benestar té nom d'illa | Apunt Menorca
Illa Spa

ILLA Spa by Ses Bruixes

Escrit per

Aigua, fuego y marés. ILLA Spa és un espai inspirat en l’herència de la nostra cultura ancestral, en l’energia i màgia infinita de Menorca. Endinsa’t en les entranyes de l’illa i experimenta un aïllament que et retorni al teu jo més primigeni. Concedeix-te un reset total… si et ve de gust. Posa’t en mans del seu equip de terapeutes i regala’t un massatge o teràpia corporal amb olis d’herves i essències florals de l’illa, elaborats en exclusiva amb ingredients ecològics per a Ses Bruixes.

__

Agua, fuego y marés. ILLA Spa es un espacio inspirado en la herencia de nuestra cultura ancestral, en la energía y magia infinita de Menorca. Adéntrate en las entrañas de la isla y experimenta un aislamiento que te devuelve a tu yo más primigenio. Concédete un reseteo total… si te apetece. Ponte en manos de su equipo de terapeutas y regálate un masaje o terapia corporal con aceites de hierbas y esencias florales de la isla, elaborados en exclusiva con ingredientes ecológicos para Ses Bruixes

__

Water, limestone and fire. This place is inspired by our ancient cultural heritage, by Menorca’s own special energy and magic. Get right under the island’s skin and discover an isolation that takes you back to the beginning of time. Allow yourself a total reset if you feel like it. Let a team of therapists pamper you with body massages incorporating essential herb and floral oils from island, made exclusively with ecological ingredients for Ses Bruixes.