Apunt Menorca Iñaki Sampedro: Art & Bags | Apunt Menorca
Iñaki Sampedro

Iñaki Sampedro

Escrit per

Amb més de 40 anys d’ofici, Iñaki Sampedro és avui un referent entre els artesans de la pell. Té molt clar el qué dóna valor a les seves peces: el disseny exclusiu i la qualitat de materials i acabats. Utilitza les millors pells, a les que dóna un tractament artesanal únic, per fer bosses i complements. Menció especial mereix la línia pintada a mà per Enrique Mestre-Jaime. Sampedro posa el seu segell també a bosses de lli, escultures de ferro i caixes de col·lecció.

Con más de 40 años de oficio, Iñaki Sampedro es hoy un referente entre los artesanos de la piel. Tiene muy claro lo que da valor a sus piezas: el diseño exclusivo y la calidad de materiales y acabados. Utiliza las mejores pieles, a las que da un tratamiento artesanal único, para hacer bolsos y complementos. Mención especial merece la línea pintada a mano por Enrique Mestre-Jaime. Sampedro pone su sello también a bolsas de lino, esculturas de hierro y cajas de colección.

With over 40 years in the trade, Iñaki Sampedro is a well-known name among leather artisans. He knows just how to enhance his pieces: with exclusive design and materials and finish of the highest quality. He uses the best leathers, treating them with a unique artisan method to create stunning bags and accessories. There is also a special range that is meticulously hand-painted by Enrique Mestre-Jaime. Sampedro also puts his mark on linen bags, iron sculptures and collectible boxes.