Apunt Menorca Iñaki Sampedro: Art & Bags | Apunt Menorca
Iñaki Sampedro

Iñaki Sampedro: Art & Bags

Escrit per

Amb més de 40 anys d’ofici, Iñaki Sampedro és avui un referent entre els artesans de la pell. Té molt clar el qué dóna valor a les seves peces: el disseny exclusiu i la qualitat de materials i acabats. Utilitza les millors pells, a les que dóna un tractament artesanal únic, per fer bosses i complements. Menció especial mereix la línia pintada a mà per Enrique Mestre-Jaime. Sampedro posa el seu segell també a bosses de lli, escultures de ferro i caixes de col·lecció.

Con más de 40 años de oficio, Iñaki Sampedro es hoy un referente entre los artesanos de la piel. Tiene muy claro lo que da valor a sus piezas: el diseño exclusivo y la calidad de materiales y acabados. Utiliza las mejores pieles, a las que da un tratamiento artesanal único, para hacer bolsos y complementos. Mención especial merece la línea pintada a mano por Enrique Mestre-Jaime. Sampedro pone su sello también a bolsas de lino, esculturas de hierro y cajas de colección.

With over 40 years in the trade, Iñaki Sampedro is a well-known name among leather artisans. He knows just how to enhance his pieces: with exclusive design and materials and finish of the highest quality. He uses the best leathers, treating them with a unique artisan method to create stunning bags and accessories. There is also a special range that is meticulously hand-painted by Enrique Mestre-Jaime. Sampedro also puts his mark on linen bags, iron sculptures and collectible boxes.