Apunt Menorca Lithica, Pedreres de s'Hostal | Apunt Menorca
Lithica, Pedreres de s'Hostal

Lithica, Pedreres de s’Hostal

Escrit per Apunt Menorca

Les Pedreres de s’Hostal de Lithica són un gran jardí nascut de la interacció entre home i natura; però també un espai esculpit en el paisatge. El passeig per les pedreres, d’essència laberíntica, guia al visitant entre la tradició del picapedrer, la màgia dels seus jardins i la monumentalitat dels espais moderns. El resultat és una experiència que ens duu al cor de l’illa de Menorca a través de la pedra de marès. Un espai únic amb tallers de pedra, visites guides i espectacles.

Las Canteras de s’Hostal de Lithica son un gran jardín nacido de la interacción entre hombre y naturaleza; pero también un espacio esculpido en el paisaje. El paseo por las canteras, de esencia laberíntica, guía al visitante entre la tradición del cantero, la magia de sus jardines y la monumentalidad de los espacios modernos. El resultado es una experiencia que nos lleva al corazón de la isla a través de la piedra de marés. Un espacio único con talleres de piedra, visitas guiadas y espectáculos.

The quarry Las Canteras de s’Hostal de Lithica has a large garden area that merges man with nature while also comprising an incredible space carved into the landscape. Wandering through the labyrinth of quarry paths, visitors are blown away by a mix of ancient tradition, magical gardens and the sheer volume of what seem to be modern spaces. Its essence remains with us, the golden limestone reminding us of this island. This is a unique space, offering stonemasonry workshops, guided tours and shows.