Apunt Menorca Menorca en Kayak, un món de sensacions al teu abast - Apunt Menorca
Menorca en Kayak

Menorca en Kayak, un món de sensacions al teu abast

Escrit per Apunt Menorca

Diuen que Menorca és el millor lloc del món per als amants del caiac. I també diuen que es Grau és el millor lloc de Menorca per a practicar-lo. Vols descobrir-ho per tu mateix? Confia en els professionals de Menorca en Kayak i llença’t a l’aventura. Amb ells podràs fer excursions guiades i cursos de caiac i stand up paddle. I si t’agrada anar per lliure, pots llogar-los per hores a la base de la platja des Grau. Un pla immillorable per conèixer l’illa des d’una altra perspectiva.

Dicen que Menorca es el mejor lugar del mundo para los amantes del kayak. Dicen que Es Grau es el mejor lugar de Menorca para practicarlo. ¿Quieres descubrirlo por ti mismo? Confía en los profesionales de Menorca en Kayak y lánzate a la aventura. Con ellos podrás hacer excursiones guiadas y cursos de Kayak y Stand Up Paddle. Y si te gusta ir por libre, puedes alquilarlos por horas en la base de la playa de Es Grau. Un plan inmejorable para conocer la isla desde otra perspectiva.

It has been said that the best spot in the world for kayaking is Menorca, and Es Grau is quite possibly the best spot on the island. Are you ready for a go? Trust the professionals at Menorca en Kayak and let the adventure begin! They can teach you how to kayak or stand up paddle or guide you on an exquisite excursion. And if you’d rather go off on your own, there are convenient hourly rentals available right at the beach of Es Grau. An unbeatable way to discover the island from a fresh perspective.