Apunt Menorca Nadal a Menorca: regala les millors experiències | Apunt Menorca
Regala experiències

Nadal a Menorca: regala les millors experiències

Escrit per Apunt Menorca

Sabem que no sempre és fàcil encertar amb els regals. Per això, ens hem decidit a fer una selecció amb les millors experiències per regalar aquest Nadal.

Vols impressionar la persona que estimes amb un regal diferent? Penses en una experiència que es pugui compartir i al mateix temps deixi un bon record? Et proposem algunes idees perquè exploris altres vies i encertis amb els regals de Nadal.

Regals de Nadal: experiències que deixen bon records

 REGALA VI 

Què seria dels dinars i sopars nadalencs sense un bon vi a la taula? El vi sempre és benvingut. Té el poder de convertir una celebració familiar o romàntica en una experiència gastronòmica excel·lent. Però perquè sigui així s’ha d’encertar en la selecció. Nosaltres us proposem un pack exclusiu Tanca de Binifadet, que conté els excel·lents –i premiats- Tanca 12, 2 Tancas i Tanca 13. Podeu comprar-lo in situ a Bodegas Binifadet o online a binifadet.com (fan enviaments nacionals).

Si voleu ampliar aquesta selecció amb altres vins de Menorca, nacionals o internacionals, us aconsellem que passeu per De Vins Menorca. Hi trobareu desenes de referències dels cellers més interessants del panorama vinícola actual. El millor de tot és que podreu comptar amb l’atenció personalitzada del seu equip de professionals. Impossible fallar!

Regals de Nadal: Binifadet Tanca

 REGALA BENESTAR 

Entrar en contacte amb la puresa dels elements és possible a Illa Spa, espai creat per l’Hotel Boutique Jardí de ses Bruixes i dedicat al benestar, la salut i l’harmonia cos-ànima. Totes les experiències Illa –circuit spa, massatges, rituals i tractaments corporals i facials- estan pensades per sentir l’essència de Menorca mentre vius un moment de relax i plenitud. Nosaltres ho tenim clar: regalar una experiència illa és regalar tot un món de sensacions. Entra a la seva web i tria la millor experiència per regalar!

Regals de Nadal: Illa Spa

 REGALA AUTENTICITAT 

És una de les tendències del moment. La gent valora cada vegada més el producte local, els processos de producció i transformació autòctons i l’autenticitat. A Menorca, Farmers Way és el projecte impulsat per Farmers & Co per donar a conèixer els productes “Made in Menorca” i les finques que els elaboren, descobrir la seva història i les persones que hi ha darrere, degustar-los i apreciar-los. Entre les experiències que comercialitzen hi ha les següents: “Vi de Menorca: una herència dels romans”, “Avarques i espart: artesania tradicional de Menorca”, “Amb sabor a mel”, “A cavall per l’autèntica Menorca rural” o “Amb sabor de formatge”. En la pàgina de Farmers Way podeu comprar l’experiència per regalar aquest Nadal.

Regals de Nadal: Farmers Way

 REGALA GASTRONOMIA 

A qui no li agrada menjar bé? Si pensem en regalar una experiència memorable, la primera idea que ens ve al cap és la gastronomia. La bona taula ens agermana a tots. És així. Uns preferiran la cuina fusió i altres la tradicional, els plats de l’àvia o les noves tendències, però tots respondran amb un sí rotund a un regal gastronòmic. Per això us animem a visitar la guia Eat & Drink de l’Apunt i reservar en algun dels restaurants més en forma de Menorca.

Si penses en una alternativa en clau domèstica i més íntima, botigues com El Paladar i Ca n’Aurèlia ofereixen tot un ventall de possibilitats perquè puguis sorprendre amb una experiència gastronòmica a mida.

Regals de Nadal: gastronomia

 REGALA LES MILLORS EXPERIÈNCIES 

Un vol en parapent, una experiència enològica a un celler, una ruta a cavall, un bateig de busseig en la Reserva Marina, un taller d’iniciació a la joieria artesanal… Menorca x un Tubo t’ofereix un munt d’experiències sorprenents per regalar sense necessitat de preocupar-te de res: ni de l’organització, ni de la presentació, ni de l’entrega. Tot són facilitats. Fins i tot pots personalitzar el regal, afegir extres i combinar-lo com vulguis. Encertaràs segur!

Regals de Nadal: Menorca x un Tubo