Apunt Menorca Nautic center Menorca · Boat Showroom | Apunt Menorca
Nautic center

Nautic center Menorca · Boat Showroom

Escrit per

Més de 50 anys d’experiència converteixen Nautic Center Menorca en una de les empreses nàutiques de referència a les Balears. Prova d’això és el nou Boat Showroom, un ampli i funcional espai que alberga la major exposició nàutica de les illes i en el qual es destinen fins 1.500m2 a vaixells nous de 30 models diferents. Són distribuïdors oficials de les  marques punteres Beneteau, Pardo, D’Antonio, Capelli, Garriga, Gozzo Positano i el Menorquí d’Sasga Yachts.

Más de 50 años de experiencia convierten a Nautic Center Menorca en una de las empresas náuticas de referencia en Baleares. Prueba de ello es el nuevo Boat Showroom, un amplio y funcional espacio que alberga la mayor exposición náutica de las islas y en el que se destinan hasta 1.500m2 a barcos nuevos de 30 modelos diferentes. Son distribuidores oficiales de las punteras marcas Beneteau, Pardo, De Antonio, Capelli, Chaparral, Gozzo Positano y el Menorquín de Sasga Yachts.

With over 50 years of experience, Nautic Center Menorca is one of the most well-known boating and marine supply businesses in the Balearic Islands. Proof of this is evident at their new Boat Showroom, a large functional space in which 1,500 m2  are designated to exhibiting new boats. There are 30 different models on display. They are the official distributors of top brands such as Beneteau, Pardo, De Antonio, Capelli, Chaparral, Gozzo Positano and the Menorquín of Sasga Yachts.