Apunt Menorca Òptica Barca Mir: moda, disseny i serveis òptics | Apunt Menorca
Òptica Barca Mir

Òptica Barca Mir

Escrit per Apunt Menorca

Més de trenta anys d’història acrediten la professionalitat d’Òptica Barca Mir, una empresa de caràcter familiar que ha sabut adaptar-se als temps canviants per mantenir-se com un dels referents en el sector òptic a Menorca. Ubicada al cèntric carrer Nou de Maó, és gairebé impossible no aturar-se davant del seu visual aparador.

El vermell corporatiu, juntament amb la gran varietat de models d’ulleres exposats, esdevé un molt bon reclam. Òptica Barca Mir compta, de fet, amb una àmplia gama de primeres marques -Balenciaga, Celine, Rayban, Dior, Alain Mikli, Wissing, Oakley i Tom Ford.-, algunes de les quals distribueix en exclusiva a Menorca.

A més, el seu equip, en contínua formació, assegura una atenció personalitzada i de qualitat en els tres serveis que ofereix l’empresa: gabinet de refracció, gabinet d’oftalmologia i venda al detall de articles òptics. No deixis passar l’oportunitat de conèixer totes les novetats en ulleres de sol! Aquí hi són totes!

Visita una óptica especial y con encanto con más de 30 años de experiencia. En su tienda del centro de Maó, concebida como un espacio funcional y moderno, encontrarás una amplia y cuidada selección de monturas de firmas internacionales como Balenciaga, Celine, Rayban, Dior, Alain Mikli, Wissing, Oakley y Tom Ford.. Además, disponen de la mejor tecnología de diagnóstico para realizar exámenes visuales.


Take a visit to a different and charming optician’s shop with more than 30 years’ experience. In their shop in the centre f Maó, conceived as a functional and modern premises, you will find a large and carefully selected range of frames by international brands such as Balenciaga, Celine, Rayban, Dior, Alain Mikli, Wissing, Oakley and Tom Ford.. Furthermore, they offer the latest technology for diagnosis during vision tests.