Apunt Menorca Plans ARTIEM per viure el temps d'oci a Menorca | Apunt Menorca
ARTIEM experiències

Plans ARTIEM per viure el temps d’oci a Menorca

Escrit per Apunt Menorca

El grup ARTIEM ha creat una sèrie d’experiències per gaudir de la natura, practicar l’esport a l’aire lliure i retrobar-se amb un mateix. I no, no has d’estar allotjat a un dels seus hotels per poder-les viure. Pren nota i anima’t!

Tenir temps lliure és necessari per poder desconnectar i descansar. Però encara més necessari és que aquest temps lliure sigui de qualitat, és a dir, que dediquem aquestes hores o dies de descans a fer allò que més ens agrada o que realment ens ve de gust, sigui llegir una novel·la o sortir en caiac. Perquè l’oci, al cap i a la fi, és això: temps per a un mateix.

Amb aquesta idea, el grup ARTIEM ha creat una sèrie d’experiències de diferents tipologies, des de les més relaxants fins a les més actives, encaminades a gaudir de la natura, practicar esport a l’aire lliure i retrobar-se amb un mateix. El millor de tot és que no cal estar allotjat a un dels seus hotels per poder-les viure. A continuació detallem les característiques de cadascuna d’elles.

ARTIEM experiències

Les experiències de l’ARTIEM AUDAX

La cadena hotelera menorquina ha creat sis plans de dia per a ser viscuts a l’Artiem Audax de Cala Galdana i tres a l’Artiem Carlos des Castell. Passem a esgranar les experiències que contenen els plans del primer:

RECOVERY DAY
Viu un dia complet de relax en parell. Comença amb un circuit termal a l’SPA i culmina l’experiència amb un deliciós dinar a la terrassa The View.
Inclou (2 persones): circuit termal de 90 minuts, menú a The View (beguda no inclosa).
Durada: 4 hores
Preu: 98€ (2 persones)
Reserves: 971 154 812

SPA DETOX DAY
Viu un dia complet de relax a l’ARTIEM Audax amb accés al circuit termal de l’SPA i menú en The View Pool Club.
Inclou (1 persona): circuit termal de 90 minuts, massatge relaxant complet de 50 minuts, menú a The View (beguda no inclosa) i un 10% de descompte en un altre tractament individual (per valor de 30€ o més) per al mateix dia.
Durada: 6 hores
Preu: 115€ (1 persona)
Reserves: 971 154 812

SKY MASSAGE AND COCKTAIL
Amb aquest pla podràs gaudir d’un massatge relaxant a l’aire lliure, en una plataforma en plena naturalesa amb vistes a Cala Galdana. Després del massatge podràs relaxar-te en una de les balineses de l’Audax en la zona de la piscina prenent uns còctels.
Inclou (2 persones): massatge (no simultani), reserva d’una balinesa en la zona de piscina i còctel de The View.
Durada: 4 hores
Preu: 98€ (2 persones)
Reserves: 971 154 812

ARTIEM experiències

ARTIEM SPORT + THE VIEW AND POOL
Descobreix el litoral de l’illa a cop de rem. Lloga un caiac i recorre, al teu aire, la costa sud de Menorca. A la tornada t’estarà esperant un dinar healthy a The View.
Inclou (2 persones): lloguer de caiac doble sense monitor, dinar en The View (beguda no inclosa) i ús de la piscina.
Durada: 4 hores
Preu: 110€ (2 persones)
Reserves: 971 154 646

BERENAR ENERGY + CAIAC
Comença el dia amb un Berenar Energy en el Restaurante Oliva. Amb les pil·les carregades, viu una autèntica Aventura per mar en el teu caiac doble (sense monitor). Endinsa’t en espectaculars coves i descobreix cales accessibles només per mar.
Inclou (2 persones): Berenar Energy en el Restaurante Oliva I lloguer d’un caiac doble sense monitor.
Durada: 4 hores
Preu: 75€ (2 persones)
Reserves: 971 154 646

BERENAR ENERGY + BTT
T’agraden les dues rodes? Recorre el Camí de Cavalls amb les bicicles de muntanya professionals de l’Artiem Audax, però abans carrega’t d’energia amb un bon berenar en el Restaurant Oliva.
Inclou (2 persones): Berenar Energy en el Restaurante Oliva i lloguer de dues bicicletes de muntanya I del material necessary.
Durada: 3 hores
Preu: 68€ (2 persones)
Reserves: 971 154 646

Les experiències de l’hotel CARLOS

El grup hoteler també ha creat plans de dia per a ser viscuts a l’ARTIEM CARLOS, hotel amb unes vistes insuperables al port de Maó. Vols saber en què consisteixen? Pren nota:

ACTÍVATE
Comença el dia davant del mar, com si estiguessis en un vaixell. Després relaxa’t en la teva tumbona i regala’t el plaer de desconnectar del món. Sense preses, la terapeuta de l’hotel prepararà la teva pell per a l’estiu amb un tractament específic.
Inclou (1 persones): berenar healthy, reserva d’una tumbona a la piscina, ús de l’Infinity Jacuzzi i tractaments d’exfoliació, massatge i hidratació (50 minuts).
Durada: 4 hores
Preu: 70€ (1 persona)
Reserves: 971 363 100

SPA PER A 2
Comença aquest pla amb un berenar per a dues persones. Després podràs gaudir de la zona wellness en exclusiva, del Jacuzzi Infinity, de la sauna i de les tumbones tèrmiques de relaxació. T’ho imagines?
Inclou (2 persones): berenar healthy, 1 hora d’ús exclusiu de l’SPA amb copa de cava (podràs escollir la música!), ús exclusiu d’una tumbona en la zona de piscina i 15% de descompte en tractaments i teràpies.
Durada: 6 hores
Preu: 70€ (2 persones)
Reserves: 971 363 100

AMANECER SLOW
Trencar amb la rutina és fàcil a l’ARTIEM CARLOS. Només necessites un poc de temps per a tu, per desconnectar de veritat. Comença el dia amb un berenar saludable, després tindràs la teva tumbona reservada per deixar-te endur pel relax.
Inclou (1 persona): berenar healthy en el Restaurante Medi i ús exclusiu de tumbona en la zona de piscina.
Durada: 6 hores
Preu: 20€ (1 persona)
Reserves: 971 363 100

No t’ho pensis dues vegades i reserva la teva experiència ARTIEM!
Si vols saber-ne més, et convidem a visitar el web www.artiemhotels.com

Per estar al corrent de tot el que pots fer a Menorca, segueix-nos a IG i a Facebook i subscriu-te al butlletí informatiu de l’Apunt. Totes les setmanes rebràs un recull amb els millors plans i activitats per aprofitar al màxim el temps lliure!