Apunt Menorca Les millors festes de Cap d'Any a Menorca! I Apunt Menorca
Cap d'Any a Menorca

Les millors festes de Cap d’Any a Menorca!

Escrit per Beatriz Encabo Huerga

Ja està aquí una de les nits més llargues i divertides de l’any! Si us demaneu què fer a Menorca en una data tan assenyalada aquí teniu la resposta. Ens hem decidit a fer un llistat amb algunes de les millors festes de Cap d’Any a Menorca. Hi ha per a tots els gustos i butxaques! Només heu de tenir ganes de passar-vos-ho bé. Fàcil, no? Mireu, mireu…

Santa Rita vermut cap d'anySanta Rita: Vermut de Cap d’Any

→ A partir de les 12 h i fins les campanades · Pl. Bastió, 14 (Maó)
Els més matiners són els companys del bar Santa Rita de Maó. El seu gran vermut de Cap d’Any ja és un clàssic. Pintxos, canyes, vermut i el que caigui! Enguany, amb dj Bass i Magnifique.


DJBASSLa Cava de l’Ars: Boogeyman & the Brothers Sound System!  

→ A partir de les 00 h · Pl. Príncep, 12 (Maó)
La Cava del Ars
fa una aposta segura amb Boggeyman (funky i disco) i Brothers Sound System (global bass, electrònica, techno, funk, soul). Els millors ritmes per moure uns bodys postnadalencs que demanen a crits una mica d’acció. Us avisem: els vostres peus tindran vida pròpia!


jazzbahJazzbah: per exprimir la nit!

→ A partir de les 00 h · Passeig del Pla de Sant Joan, 3 (Ciutadella)
La pista del Jazzbah és una de les més reclamades en una nit com la de Cap d’Any. La gent té ganes de passar-s’ho bé i en aquest local del port de Ciutadella saben com encadenar grans temes del pop, el rock, el funky i la música disco. Si vols moure els malucs, aquesta és una molt bona opció!


Nou Bar: un clàssic

→  A partir de les 00 h · Nou, 1 (Maó)
Un clàssic de la nit de Nadal i, com no, també de la nit de Cap d’Any! El Nou Bar és lloc de trobada ineludible si vols començar l’any amb bon peu. Bon ambient, bona música i molta companyia!


Way Up

Up del Restaurant Way: un nou espai

→  A partir de les 1 h · Nou, 1 (Maó)
L’UP del Way es convertirà la nit de Cap d’Any en un espai disco. Es completa d’aquesta manera l’oferta d’oci del Moll de Llevant, que ja compta amb el moviment dels locals Latitud 40 i La Mar. Una bona proposta per acomiadar l’any a dos metres de la mar!


MargareteLa Margarete: ambient únic

→ A partir de les 00 h · Sant Joan Baptista, 6 (Ciutadella)
Sempre és un bon dia -o, millor dit, una bona nit- per fer una passada per La Margarete, un dels locals amb més personalitat de l’illa. Les festes de Cap d’Any solen ser memorables. Així que no badeu i poseu La Margarete en el vostre circuit!


EM Festival Cap d'AnyWelcome 2017: nit electrònica

→  A partir de la 1 h · Mesón El Toro (Trepucó) – Es Castell
EMFestival • Menorca i Techno Mixtapes donen la benvinguda a l’any nou amb l’electrònica d’Eber, Simon Sadler i Vinyl Tech Duo i un muntatge de so espectacular.


17 de Gener: Gran Festa

→ A partir de les 00.30 h · Av. Constitució, 18 (Ciutadella)
El Casino 17 de Gener ha organitzat una gran festa per acomiadar el 2016 i donar la benvinguda al 2017. Prometen bona música, bon ambient i molt bon rotllo. El preu de l’entrada són 10€ amb consumició inclosa (+3€ per persona amb taula reservada). Els socis podran entrar de franc.


Revetlles

Com marca la tradició, tots els pobles de Menorca tenen la seva verbena -o sessió de dj- per rebre l’any nou! Us en llistem algunes:

  • La revetlla de Cap d’Any d’Alaior és, sens dubte, la més sonada i multitudinària de Menorca. Enguany, amb l’orquestra Huracán i dj Ritmo Menorca. Pl. des Ramal, a partir de la 00.30 h.
  • A Maó els encarregats de posar el ritme a la darrera nit de l’any seran Menorca Sound Machine i dj Kike Sastre. Pavelló Pare Petrus, a partir de les 00.30 h.
  • A Sant Lluís, hi haurà copa de cava, raïm i cotilló a càrrec des Nou Mosset (23.30 h). Seguidament, música per a totes les edats amb dj Denis. Envelat del Pla de sa Creu, a partir de les 23.30 h
  • A Ferreries, com tots els anys, acomiadaran l’any amb la tradicional Revetlla de Cap d’Any. Aquesta vegada, ho faran al ritme que marcarà l’orquestra Sarau. A l’envelat de la pl. Espanya, a partir de les 00.30 h.
  • La revetlla des Migjorn comptarà amb un trio d’excepció: Joe Mina, Carmen López i Orlando Schmidt. Saló Verd, a les 00.30 h. (després de les campanades i el brindis al Pla de l’Església).

Si t’has perdut i has llegit aquest post a l’estiu, tens premi. Fes una ullada a aquest post en què et descobrim les millors propostes d’oci nocturn a Menorca.