Apunt Menorca «Cultura de Vorera», Sant Lluís viu l’estiu vora la mar | Apunt Menorca
Cultura de Vorera: Guiem Soldevila

Cultura de Vorera, Sant Lluís viu l’estiu vora la mar

Escrit per Antoni Vallejo Ripoll

Guiem Soldevila, Joana Pons, Cala Joia, Cris Juanico o Rita Barber són alguns dels artistes que portaran la seva música a les platges i cales de Sant Lluís durant els mesos d’estiu dins del cicle «Cultura de Vorera».

Tot i les dificultats d’aquesta temporada tan estranya, l’Ajuntament de Sant Lluís no ha volgut faltar a la seva cita estiuenca amb la cultura, i ha programat un total de nou espectacles, que tindran lloc tots els dimecres dels mesos de juliol i agost.

Com és habitual, el cicle estarà protagonitzat per grups i músics menorquins, i la música tradicional d’aires mediterranis serà la principal protagonista. El programa es completarà amb espectacles de dansa i teatre.

Un any més, els espectacles tindran lloc en alguns dels escenaris més emblemàtics i acollidors del municipi de Sant Lluís, com les cales d’Alcalfar i de Biniancolla o el poblat de pescadors de Binibèquer. Un programa per gaudir de la cultura en els racons amb més encant de la costa menorquina.

El cicle l’obrirà, l’1 de juliol, el cantautor menorquí Guiem Soldevila, que repassarà la seva trajectòria i presentarà en directe el tema Windows, una cançó que va gravar durant el primer mes de confinament, i que parla de totes les vides que durant uns mesos van quedar recloses rere les finestres.

Programa d’actuacions «Cultura de vorera»

 Guiem Soldevila, Pau Cardona i Geliah   

1 de juliol, 21h
Platja de Binissafúller

 Joana Pons i ses guiterres i Las Damas   

8 de juliol, 20h i 21h
Racó den Paupa

 Cala Joia   

15 de juliol, 21h
Punta Prima

 Cris Juanico   

22 de juliol, 21h
Biniancolla

 Dansa de Vorera (tres companyies de dansa professionals)   

29 de juliol, 21h
Centre comercial de Cala Torret

 Eva Pons i Ignasi Comelles   

5 d’agost, 21h
S’Algar

 Rita Barber   

5 d’agost, 21h
Poblat de pescadors de Binibèquer

 Opiniâo   

12 d’agost, 21h
Alcalfar

 Teatre de Xoc   

26 d’agost, 21h
Amfiteatre de Binisafúller Roters

Per estar al corrent del més rellevant de l’activitat cultural a Menorca, consulteu l’Agenda de l’Apunt i subcriviu-vos al butlletí informatiu que enviem setmanalment amb un recull del més destacat de l’agenda menorquina.