Apunt Menorca «Enjoy Ciutadella», nou programa d'oci familiar | Apunt Menorca
Enjoy Ciutadella

Enjoy Ciutadella, nou programa d’oci familiar

Escrit per Apunt Menorca

Fins a 37 activitats conformen el programa d’oci familiar «Enjoy Ciutadella», iniciativa del Servei de Turisme de l’Ajuntament per donar a conèixer la riquesa natural i cultural del municipi.

L’Ajuntament de Ciutadella posa en marxa «Enjoy Ciutadella», un programa d’oci familiar dissenyat pel Servei de Turisme municipal amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa natural, cultural i gastronòmica del municipi.

La proposta inclou, des del 12 d’agost fins al 7 d’octubre, un total de 37 activitats gratuïtes entre les quals es compten rutes naturals i urbanes, visites culturals i històriques, activitats creatives i esportives, tallers culinaris i excursions nocturnes, entre d’altres. L’idioma s’adequarà al públic assistent.

Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament a l’oficina de turisme de l’Ajuntament de Ciutadella o bé telefonar al 971 381 050 (extensió 44059) en horari de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores. Es recomana contactar amb antelació ja que les places són limitades i els grups reduïts.

Des de l’Ajuntament es recorda que els participants hauran de complir amb les obligacions sanitàries. Això és fer ús obligatori de la mascareta i guardar la distància mínima de seguretat.

«Enjoy Ciutadella», un complet programa d’oci familiar

El Servei de Turisme de Ciutadella ha invertit moltes hores de feina per donar forma a un complet calendari d’activitats que, a l’hora que ofereix interessants propostes d’oci per al públic familiar, descobreix els atractius naturals i culturals de Ciutadella de la mà de professionals.

Avancem, d’entre totes, algunes de les activitats a mode d’introducció i us convidem a consultar el programa complet i decidir-vos per alguna d’elles, com ara les excursions naturals per la Vall i Son Saura, les sortides culturals per saber més sobre la Ciutadella musulmana i la medieval o la zona de Baixamar, les visites de caire històric a la zona de Punta Nati o Es Castellar de sa Caleta, els tallers gastronòmics sobre cuina i rebosteria menorquina o les rutes de mindfullnes en contacte amb la natura.

En un estiu tan complicat com el que estem vivint, s’agraeix l’esforç que institucions, entitats i empreses de serveis fan per mantenir una activitat sana i segura a Menorca. El programa «Enjoy Ciutadella» n’és un bon exemple.

Si el que vols és conèixer la programació d’oci i cultura més destacada, entra a la secció Agenda i dona’t d’alta al butlletí informatiu de l’Apunt. Et convidem igualment a consultar la guia gastronòmica Eat&Drink i la guia de botigues Hotspots. D’aquesta manera podràs muntar-te plans interessants al voltant de la cultura, la gastronomia i les experiències.