Apunt Menorca Festival de Música d'Estiu: set concerts i un recital poètic | Apunt Menorca
Festival de Música d'Estiu de Ciutadella

Festival de Música d’Estiu: set concerts i un recital poètic

Escrit per Apunt Menorca

La nova edició del Festival de Música d’Estiu de Ciutadella comença el 13 de juliol i s’allarga fins al 31 d’agost amb un total de set concerts i un espectacle de poesia i música.

El Festival de Música d’Estiu de Ciutadella no ha baixat el ritme. Tot i la incertesa del moment que vivim, els organitzadors han decidit mantenir el nivell i presentar un programa de gran qualitat artística amb un total de set concerts i un recital poètic que se celebraran entre el 13 de juliol i el 31 d’agost al Claustre del Seminari, com ja es tradició.

El certamen de música clàssica que organitza Joventuts Musicals de Ciutadella se suma així a altres iniciatives culturals a Menorca que han apostat per reprendre el ritme i fer d’aquest un estiu culturalment actiu. “Ser-hi presents en moments de dificultats és també la nostra comesa com a entitat que no té cap pretensió econòmica”, assenyalen des de l’organització.

El cartell d’aquest any, obra del pintor ciutadellenc Pacífic Camps, “es refereix a la petites humana davant la natura, a la música com a salvació de l’ànima, al moviment romàntic –fent l’ullet a l’any Beethoven- i a la fantasia”, expliquen.

El programa del Festival de Música d’Estiu 2020

El programa del 48è Festival de Música d’Estiu de Ciutadella està format per set concerts de música clàssica i un espectacle poètic i musical amb Enric Casasses, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2020, que presentarà el seu llibre El nus la flor. L’acompanyaran en aquest acte organitzat en col·laboració amb Illanvers Maria Mauri (veu) i Daniel Ariño (piano).

A continuació, detallem totes les actuacions que conformen el cartell de l’actual edició del festival:

Duo Cassadó
Violoncel i piano
13/07 · 21 hores

Pablo Amorós
Piano
27/07 · 21 hores

Amarart & Miguel Ángel Angulo
Corda i flauta
3/08 · 21 hores

El nus la flor
Recital poètic musicat amb Enric Casasses, Daniel Ariño i Maria Mauri.
7/08 · 21 hores

Albert Guinovart & Kebyart Ensemble
Piano i quartet de saxos
10/08 · 21 hores

Joel Bardolet & Marc Heredia
Violí i piano
17/08 · 21 hores

Orquestra de Cambra Illa de Menorca
Dance Parade
24/08 · 21 hores

Natalia Labourdette & Victoria Guerrero
Soprano i piano
31/08 · 21 hores

Per estar al corrent del més rellevant de l’activitat cultural a Menorca, consulteu l’Agenda de l’Apunt i subcriviu-vos al butlletí informatiu que enviem setmanalment amb un recull del més destacat de l’agenda menorquina.

 

Imatge que il·lustra el post: detall del cartell del festival, obra de Pacífic Camps