Apunt Menorca Un recorregut pels imprescindibles de Menorca I Apunt Menorca
Platges de Menorca

Un recorregut pels imprescindibles de Menorca

Escrit per Maria Solá

Unes vacances a Menorca donen per penjar moltes fotos a Instagram que aconseguiran posar verds d’enveja tots els teus amics. Et proposem un recorregut pels llocs que considerem imprescindibles de l’illa. T’apuntes?

La primera imatge ha d’impactar i deixar sense paraules a tots els teus contactes. Per aconseguir-ho, res millor que una fotografía de les aigües color turquesa d’alguna platja verge de Menorca, com per exemple Trebalúger, cala Fustam, Pregonda, cala Tortuga, cala Pilar o es Talaier.

Una altra de les instantànies que els deixaran atònits serà la de les Pedreres de s’Hostal, un impressionant i laberíntic recinte de pedreres de marès, o la de la Naveta des Tudons, una construcció funerària de la prehistòria menorquina. No t’ho pots perdre!

No pot faltar la foto de la posta de sol des de la Cova d’en Xoroi amb una copa a la ma o, si ho prefereixes, des del far de Cavalleria o Punta Nati.

Una imatge dels carrerons empedregats i amb més encant de Ciutadella també és imprescindible al teu àlbum de Menorca, com també ho és una del port de Maó, el port natural més gran de la Mediterrània.

I si les teves vacances coincideixen amb les festes patronals d’algun dels pobles de l’illa (n’hi ha pràcticament tots els caps de setmana de l’estiu), penjar una instantània dels cavalls botant entre la gentada donarà molt de joc entre els teus seguidors.

Finalment, una altra de les joies fotogràfiques de Menorca és el Camí de Cavalls, un sender que voreja el litoral de l’illa i en el qual pots trobar espais tan increïbles com les salines de Mongofre.

(Fotografia: Fundació Foment del Turisme de Menorca)