Apunt Menorca Menorca Activa: tornen les empreses de turisme actiu! | Apunt Menorca
Menorca Activa

Menorca Activa: tornen les empreses de turisme actiu!

Escrit per Apunt Menorca

Les empreses de turisme actiu, de naturalesa i cultura es posen en marxa! L’associació Menorca Activa llença la campanya “¡Te esperamos! En marcha, Menorca se mueve”.

Poc a poc, Menorca va reactivant-se. L’inici el passat 9 de maig de l’anomenada «desescalada» ha permès que el teixit social i econòmic de l’illa vagi recuperant progressivament el pols. N’és un bon exemple el reinici gradual de l’activitat per part de les empreses de turisme actiu, naturalesa i cultura integrades en l’associació Menorca Activa.

Amb l’objectiu d’arribar al 100% d’operativitat al juliol, quan es preveu que es reprenguin amb certa regularitat les rutes aèries nacionals i internacionals, una tercera part d’aquestes empreses ha fet la passa i ha obert al maig, i s’estima que al juny la xifra creixerà fins al 70%.

Menorca Activa llença una campanya de promoció i informació

Des de Menorca Activa, a fi d’acompanyar la reobertura i animar la demanda, han llençat la campanya “¡Te esperamos! En marcha, Menorca se mueve”. Una de les primeres accions ha estat la creació d’un directori d’empreses en funció del calendari d’inici d’activitat. Consulteu-lo a www.menorcaactiva.com i feu la vostra reserva (les dades s’aniran actualitzant a mesura que se sumin noves empreses).

Sostenen que d’aquesta manera, alhora que fan promoció, faciliten una informació útil per al potencials clients, per a altres empreses del sector turístic i també per a l’administració pública, que disposa així d’una bona base de dades per donar a conèixer l’oferta existent entre els turistes.

“L’objectiu és que els turistes triïn Menorca com a destinació turística vacacional per tornar a gaudir d’experiències relaciones amb el turisme actiu, la naturalesa, la cultura i l’entorn rural, entre moltes activitats i serveis”, assenyalen des de l’associació.

En clau interna, els professionals que integren Menorca Activa porten ja setmanes “preparant les seves empreses, adaptant-se i formant al personal per adoptar totes les mesures higièniques preventives de la Covid-19 establertes per la Secretaria d’Estat de Turisme i el Ministeri de Sanitat”, una feina prioritària per garantir la seguretat i la qualitat del servei que ofereixen.

«Menorca se mueve todo el año»

No és la primera campanya llençada per aquesta associació, integrada en PIME-Menorca, en el darrer any. Amb el reclam «Menorca se mueve todo el año», ha realitzat diverses accions per donar a conèixer l’illa com una destinació turística per a tot l’any.

Una d’aquestes accions va ser la realització del vídeo promocional «Menorca en familia en otoño», on es reforçava la imatge de l’illa com un lloc idoni per passar unes vacances en família per tots els serveis i activitats que les empreses locals ofereixen per a pares i fills.

Per estar al corrent de tot el que pots fer a Menorca, segueix-nos a IG i a Facebook i subscriu-te al butlletí informatiu de l’Apunt. Totes les setmanes rebràs un recull amb els millors plans i activitats per aprofitar al màxim el temps lliure!