Apunt Menorca Menorca Activa reforça la imatge de l'illa com a destinació familiar
Menorc Activa: Menorca en familia

Menorca Activa reforça la imatge de l’illa com a destinació familiar

Escrit per Apunt Menorca

Menorca Activa llença una campanya per promocionar l’illa com una destinació idònia per a famílies. A través d’un vídeo i la sèrie de continguts “Menorca, la isla kidsfriendly”, l’associació empresarial dona a conèixer totes les empreses professionals que ofereixen serveis i activitats per a família durant tot l’any.

“Menorca se mueve todo el año”. Amb aquest reclam, l’associació Menorca Activa realitza diverses accions per donar a conèixer l’illa com una destinació turística per a tot l’any. La darrera ha estat la realització del vídeo promocional “Menorca en familia en otoño”, on es reforça la imatge de l’illa com un lloc idoni per passar unes vacances en família per tots els serveis i activitats que les empreses locals ofereixen per a pares i fills.

Menorca Activa: Vacances en família a Menorca

La temàtica del vídeo reflecteix com transcorren les vacances d’una parella i els seus fills petits a Menorca durant una escapada a la tardor. Excursions marítimes, rutes eqüestres i senderistes, visites a finques rurals, vols en parapent… L’oferta, pensada perquè pares i fills comparteixin experiències i moments inoblidables, és tan variada com atractiva.

Concretament, a l’spot es dona a conèixer una mostra de vuit serveis i activitats que es poden contractar a Menorca a través d’empreses professionals: consulta de l’oferta, excursió a cavall, vol en parapent, lloguer d’embarcació amb patró, servei de cangur, visita a una casa de camp i museu, i travessa en catamarà amb visió submarina.

A més de l’spot, Menorca Activa està creant contingut en el portal www.menorcaactiva.com amb el títol “Menorca, la isla kidsfriendly” per facilitar el contacte amb aquestes empreses.

Amb tot, l’associació adscrita a PIME-Menorca vol reforçar la imatge dels empresaris professionals menorquins, coneixedors de l’entorn i facilitadors de les millors experiències perquè les famílies puguin gaudir al màxim i amb tranquil·litat de l’oferta de turisme actiu, de natura i cultural de Menorca. La participació activa en el vídeo del personal de les empreses cerca, precisament, reforçar aquesta imatge.

Si t’interessa saber quins altres plans pots fer a Menorca durant la teva escapada, fes una ullada a la pàgina Outside i pren nota d’algunes activitats interessants, com ara, fer una ruta pels espais naturals més espectaculars de l’illa, pels trams del Camí de Cavalls que et deixaran amb la boca oberta, pels jaciments imprescindibles de la Menorca Talaiòtica o pels testimonis més destacats de la Menorca Birtànica.