Apunt Menorca Guia Menorca Activa per viure al màxim l'estiu! | Apunt Menorca
Guia Menorca Activa

Guia Menorca Activa per viure al màxim l’estiu!

Escrit per Apunt Menorca

L’associació Menorca Activa ha editat, en col·laboració amb Apunt Menorca, una microguia amb informació sobre les empreses que en formen part i sobre els serveis que ofereixen.

Diuen de Menorca que és una illa tranquil·la. I a simple vista ho és. Com a territori sostenible, té un ritme propi, equilibrat, que neix d’un moviment constant i natural.

Guia Menorca Activa

Menorca Activa: descobrir l’illa per terra, mar i aire

Els professionals de Menorca Activa, associació empresarial adscrita a PIME-Menorca, s’han sumat a aquest moviment i han creat les experiències més autènticament naturals per a ser viscudes per terra, mar i aire.

Són moltes les activitats que ofereixen les 34 empreses que en formen part. Rutes pel Camí de Cavalls a peu, en bici o a cavall, excursions en veler o catamarà, submarinisme, caiac, flyboard, parapent, lloguer d’embarcacions i astroturisme són algunes de les experiències que podràs viure de la mà d’aquests professionals.

Guia Menorca Activa

Fes una ullada a la microguia editada per Apunt Menorca i Menorca Activa, i publicada a la guia Apunt Menorca 2020, i no ho dubtis: activa’t a Menorca!

 

Potser també t’interessi saber sobre altres iniciatives impulsades des d’aquesta associació:
Menorca Activa reforça la imatge de l’illa com a destinació familiar
Tornen les empreses de turisme actiu!

També podeu consultar algunes de les propostes que compartim a la secció Outside per donar a conèixer l’illa des de diverses vessants.

Per estar al corrent de tot el que pots fer a Menorca, segueix-nos a IG i a Facebook i subscriu-te al butlletí informatiu de l’Apunt. Totes les setmanes rebràs un recull amb els millors plans i activitats per aprofitar al màxim el temps lliure!