Apunt Menorca Beneficia't de les promocions i viu una experiència Menorca Activa!
Menorca Activa: promocions 2020

Beneficia’t de les promocions Menorca Activa i viu una experiència inoblidable

Escrit per Apunt Menorca

Aquest estiu, subscriu-te al bloc de Menorca Activa i beneficia’t d’atractius descomptes i promocions en serveis i activitats diverses.

Menorca Activa llença una nova iniciativa per als amants del turisme actiu, natural, cultural i gastronòmic! Les empreses adherides a l’associació de PIME-Menorca han decidit oferir una sèrie de descomptes i promocions exclusives per als subscriptors del seu bloc!

Menorca Activa: descomptes del 10% al 50%

Entra a la seva web i descobreix què ha preparat cadascuna de les empreses. Els descomptes van des del 10% fins al 50% en la contractació de serveis, lloguer de material i tota una sèrie d’activitats per viure al màxim la natura, la cultura i la gastronomia.

Busseig, caiac, parapent, pàdel surf, rutes a cavall, senderisme, catamarà, lloguer de barques, servei professional de cura de nens, visita a museus, demostracions de feines del camp, trasllats per a excursions… Les opcions són moltes i no et defraudaran!

Menorca Activa: promocions 2020

Ja ho saps: si vols viure una experiència inoblidable a Menorca amb els millors preus subscriu-te al bloc de Menorca Activa i rebràs les promocions i descomptes que han preparat les empreses associades.

Per poder-te beneficiar només hauràs d’ensenyar en el teu dispositiu mòbil el correu electrònic que rebràs amb totes les promocions. Això sí, ho hauràs de fer abans de contractar el servei o l’activitat.

En el cas de voler contractar el servei amb antelació, hauràs de telefonar o enviar un correu electrònic a l’empresa indicant que disposes del descompte Menorca Activa i t’informaran sobre com procedir.

S’ha de tenir en compte que es tracta de promocions individuals, amb la qual cosa totes aquelles persones que vulgueu gaudir de les promocions proposades per les empreses adherides a l’associació de PIME-Menorca haureu d’estar subscrites a la newsletter. En el cas dels menors d’edat serà suficient que ho acrediti la persona adulta que l’acompanyi.

Et recordem que enguany Menorca Activa ha editat una guia, publicada a l’edició impresa de l’Apunt, que et serà de molta ajuda per saber tot el que pots fer a Menorca per gaudir de la natura, la cultura i la gastronomia.

Per estar al corrent de tot el que pots fer a Menorca, segueix-nos a IG i a Facebook i subscriu-te al butlletí informatiu de l’Apunt. Totes les setmanes rebràs un recull amb els millors plans i activitats per aprofitar al màxim el temps lliure!