Apunt Menorca Quines són les millors postes de sol a Menorca? - Apunt Menorca
Postes de sol a Menorca

Quines són les millors postes de sol a Menorca?

Escrit per Maria Solá

Veure com es pon el sol sobre l’horitzó és sempre un pla guanyador; més encara si és estiu i estàs a Menorca, una illa amb racons màgics des d’on gaudir com mai d’aquest moment del dia. Pren nota; et llistem les millors postes de sol a Menorca.

Les postes de sol són un dels atractius de Menorca que més et captivaran.

En pla romàntic, amb amics o en família, observar com el sol es pon sobre la mar en calma creant reflexos impossibles i una meravellosa gamma de tonalitats és un plaer per als sentits.

Els fars, com els de Cavalleria o Punta Nati, són indrets ideals per gaudir d’una bona posta de sol. En plena temporada estiuenca són molts els que els elegeixen per acomiadar el dia. L’alçada dels seus penyasegats i unes vistes increïbles ofereixen unes panoràmiques gairebé perfectes.

També existeix l’opció de pujar a Monte Toro, el cim més alt de Menorca. Des d’aquí pots veure quasi tota l’illa i viure un capvespre impressionant que no et deixarà indiferent.

Una altra alternativa és veure la posta de sol mentre prens alguna cosa còmodament abans de sopar. La Cova d’en Xoroi, a cala en Porter, el Hola Ola Mediterranean Beach, a cala Blanca, o el Isabella Beach Club, a Platges de Fornells, són llocs ideals si et decantes per aquesta possibilitat.

Finalment, no hi ha major satisfacció que acabar un llarg i deliciós dia de platja amb una posta de sol d’aquelles que et deixen amb la boca oberta. Amb la pell torrada i salada, tombat sobre una tovallola, pots allargar la jornada de platja fins que el sol es posi a l’horitzó.