Apunt Menorca Tres dies a Menorca. Idees per exprimir el teu viatge! I Apunt Menorca
Tres dies a Menorca

Idees per gaudir de Menorca en només tres dies

Escrit per Maria Solá

Tens tres dies i no saps què fer a Menorca? Són pocs dies per a una illa amb tants contrastos, però no desesperis… El millor que pots fer és llegir aquestes recomanacions i consolar-te amb la saviesa popular (ja saps, aquella dita que diu “com més curt, millor”).

Si vols gaudir al màxim de la teva visita a l’illa no hi ha temps per perdre. Et fa ganes començar amb un bany en una cala de postal? Segur que sí! Macarella i Macarelleta saciaran les teves ganes de sol i platja per després fer un tomb per Ciutadella i reposar forces en alguns dels restaurants del port. N’hi ha per a tots els gustos i butxaques.

La Vall és una altra de les platges que s’han de veure a Menorca i, si vols gaudir d’una de les millors postes de sol de l’illa, el far de Cavalleria no et defraudarà. Vols més? Pren-te unes copes a la discoteca per antonomàsia, la Cova d’en Xoroi.

La platja de Binimel·là és la nostra proposta per començar el segon dia a Menorca. A més, a només 30 minuts caminant es troba Pregonda, una de les cales més espectaculars de l’illa.

No vols marxar sense provar la típica caldereta de llagosta? Fornells és el teu poble. Si la sobretaula no s’allarga massa pots aprofitar per visitar el poblat talaiòtic de Torre d’en Galmés, un dels majors jaciments arqueològics de Balears.

Tal vegada vols descansar una mica. Si és així, et proposem fer una aturada i provar el vi de Menorca a Bodegas Binifadet on, a més, organitzen visites guiades. I ja que ets per la zona, no et perdis el port de Calesfonts, as Castell, on podràs sopar amb vistes al mar.

El tercer dia no t’ho pensis dues vegades i ves a cala Pilar, una de les cales imprescindibles de Menorca. Per accedir-hi cal fer una passejada d’entre 30 i 45 minuts. Val la pena. I no pots anar-te’n de l’illa sense veure el port de Maó, un dels ports naturals més grans del món. L’oferta gastronòmica complirà les expectatives de tots els paladars.

La teva visita a Menorca mereix un comiat en condicions, d’aquells que deixin un sabor de boca immillorable. Et recomanem anar a la platja de Binigaus cap a les 20 hores. Les famílies recullen els trastos i tornen a casa, el mar està en calma i el sol s’amaga a l’horitzó. Un bon moment per deixar-te endur i repassar la teva experiència a Menorca.